Zimná edícia Hľadáme talenty štartuje v marci

Aj v roku 2023 bude Slovenský paralympijský výbor (SPV) pokračovať v úspešnom projekte „Hľadáme talenty“, z ktoré vzišlo viacero úspešných športovcov, dokonca aj paralympijských víťazov.

Zimná edícia kempov štartuje v Dolnom Kubíne v termíne 1.- 5. marca. „Deti z celého Slovenska, s akýmkoľvek zdravotným znevýhodnením, si tam budú môcť vyskúšať paralympijské športy ako sú paraalpské lyžovanie, paraseverské lyžovanie, parahokej, curling na vozíku či parasnoubord. Uchádzači o kemp sa môžu prihlásiť na jednotlivé konkrétne športy alebo na motivačnú formu tohto kempu, kde si vyskúšajú všetky športy v priebehu pobytu. Určite aj tento kemp bude plný zábavy, vynikajúcich športových výkonov, no hlavne plný nezabudnuteľných zážitkov“, pozýva jeden z organizátorov kempu Jakub Krako. Osobne bude pre mladé nádeje tým najlepším príkladom – dnes už päťnásobný paralympijský šampión odštartoval svoju bohatú a úspešnú kariéru práve v kempe Hľadáme talenty.

Vítané sú všetky deti so zdravotným znevýhodnením. Za kemp sa hradí 200 € za dve osoby (dieťa +sprievod). Link na prihlásenie:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwFVTuW0WKP0-zYEM0SdFhiojFG48Q0jwKo8e8oS3j3_iflw/viewform?usp=sharinghttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwFVTuW0WKP0-zYEM0SdFhiojFG48Q0jwKo8e8oS3j3_iflw/viewform?usp=sharing

Tešíme sa na vás!

Zdroj: Slovenský paralympijský výbor