Hlasovanie na ocenenia SZTPŠ za rok 2022 spustené

Slovenský zväz telesne postihnutých športovcov spustil včera 24.1.2023 prostredníctvom vlastnej aplikácie RegiSport hlasovanie v ankete Športové ocenenia SZTPŠ za rok 2022. Prostredníctvom tejto ankety chce SZTPŠ predovšetkým oceniť najvýraznejšie úspechy našich športovcov, juniorov, športových dvojíc, športových tímov, trénerov, alebo členov realizačných tímov za uplynulý rok a poukázať tak aj na úspechy a dynamiku rozvoja športu telesne znevýhodnených. Anketa prináša v tomto roku aj novinky, ktoré majú prispieť k jej väčšej atraktivite a ohlasu v hnutí. Už v procese zasielania návrhov na ocenených sme rozšírili okruh subjektov, ktoré môžu svoje kandidatúry na ocenenie podávať. Po novom okrem predsedov ŠTK zasielajú svoje návrhy na ocenenie aj štatutári členských organizácií SZTPŠ. Ďalšou novinkou je skutočnosť, že v tomto roku sa do hlasovania môže zapojiť každý registrovaný člen SZTPŠ, ktorý sa prihlási pod e-mailom uvedeným v registračnom systéme Regisport.

Predstavujeme Vám nominácie na ocenenia SZTPŠ za rok 2022 v jednotlivých kategóriách (nominácie sú zoradené v abecednom poradí):

1. JEDNOTLIVEC:  Balcová Michaela – boccia, Gašková Vanesa – zjazdové lyžovanie, Kubová Alžbeta – plávanie, Laczko Dušan – atletika, Ligda Marian – hokej na sánkach, Masaryk Tomáš – tenis na vozíku, Metelka Jozef – cyklistika, Riapoš Ján – stolný tenis, Vadovičová Veronika – streľba, Zavarský Juraj – šach. 

2. SÚŤAŽNÁ DVOJICA, SÚŤAŽNÝ TÍM: BocciaPár BC4 Balcová-Andrejčík, družstvo curlingu na vozíku, súťažná dvojica v stolnom tenise Riapoš-Ludrovský, súťažná dvojica v streľbe Vadovičová – Malenovský, družstvo plážového volejbalu.  

3. JUNIOR:  Batka Martin – plávanie, Gašková Vanesa – zjazdové lyžovanie, Ivan Dávid – lukostreľba, Jankechová Eliška – boccia, Korman Dávid – hokej na sánkach

4. TRÉNER, ČLEN REALIZAČNÉHO TÍMU:  Bardoň Andrej – stolný tenis, Belák Štefan – šach, Gabko Martin – boccia, Goleňa Milan – streľba, Manners Kyleigh – cyklistika, Matušík Adrián – atletika, Medera Juraj – zjazdové lyžovanie, Pitoňák František – curling, Pokorná Magdaléna – drezúra, Režňák Branislav – cyklistika, Sadloň Martin – plávanie, Šilonová Ingrid – lukostreľba.

Všetkým členom SZTPŠ bol prostredníctvom systému RegiSport odoslaná informácia o možnosti hlasovať, aj s podrobným popisom podmienok hlasovania, nomináciami a odkazom na hlasovací formulár. Ak ste členom SZTPŠ a túto informáciu ste nedostali, prehľad nominácií na ocenenie SZTPŠ za rok 2022 aj s možnosťou prechodu na hlasovací formulár nájdete na:

https://sztps.regisport.sk/web.php/ocenenia/nominacie2022/

Hlasovanie prebieha do 31.1.2022 23:59 a následne Výkonný výbor SZTPŠ výsledky tejto ankety vyhodnotí a verejne vyhlási. O víťazoch i poradí v jednotlivých kategóriách Vás budeme samozrejme informovať aj na našom webe.