Basketbalové leto v Trenčíne – príď a vyskúšaj!

Basketbalový klub AS Trenčín v spolupráci so Slovenským zväzom telesne postihnutých športovcov pokračujú v projekte rozvoja basketbalu na vozíku a na toto leto pripravili pre všetkých záujemcov o tento krásny šport ponuku prezentačných basketbalových tréningov. Tie sú určené pre všetkých, ktorí sa rozhodnú nezáväzne sadnúť na basketbalový vozík a vyskúšať si jednoduchý tréning a hru. Vítaní sú úplne všetci, od malých po veľkých, muži, ženy, chlapci, dievčatá, chodiaci i vozičkári, s ľahším, či ťažším telesným znevýhodnením...

21. júna 2023 zasadla športovo-technická komisia basketbalu na vozíku a okrem iného sa dohodla, že toto leto bude patriť predovšetkým širokému náboru nových hráčov a hráčok, aby bolo možné od septembra 2023 rozbehnúť pravidelný tréningový proces. BK AS Trenčín disponuje veľmi dobrými priestorovými i personálnymi podmienkami pre tento šport a tak na nových hráčov už čaká nový tréner Richard Ďorďai spolu s tímom ďalších ľudí. Všetci majú silnú ambíciu urobiť maximum pre to, aby dokázali postupne vybudovať tím, ktorý by bol konkurencieschopný a mohol štartovať v českej lige basketbalu na vozíku.

Preto pozývame všetkých do Trenčína, kde je všetko pripravené na to, aby ste absolvovali zaujímavý náborový tréning a sami na vlastnej koži vyskúšali, či je basketbal na vozíku tým športom, ktorému by ste sa chceli venovať aj naďalej. Počas tréningu budú pre záujemcov k dispozícii špeciálne basketbalové vozíky a okrem praktickej časti sa dozviete množstvo užitočných informácií a rád, ako nesedieť doma, ale naopak aktívne tráviť svoj voľný čas v prostredí veselého športového kolektívu.

Termíny letných náborových tréningov:

28. júna (streda) 15:00-16:00

26. júla (streda) 14:00-15:30

2. augusta (streda) 14:00-15:30

30. augusta (streda) 14:00-15:30

Na tréningy je potrebné sa prihlásiť – pre záujemcov z Trenčína a okolia na tel. čísle 0948 224 678 (Richard Ďorďai, tréner) a pre záujemcov z ostatných častí Slovenska na tel. čísle 0905 788 435 (Pavel Bílik, úsek mládeže, rozvoja a vzdelávania pri SZTPŠ).

Pre tých, ktorí sa nevedia na tréning a späť dopraviť vo vlastnej réžii, je možné po dohode zabezpečiť bezplatnú prepravu.

TEŠÍME SA NA VÁS!

Foto: BK AS Trenčín